If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оправено.... Благодарности на Сотир който ми продаде дисплея и на жичкаджийте от квартал Горубляне които ми запоиха копчето и изобщо разфасоваха ICS-са без много да му се плашат .... проблема беше някаква течност? окислила горната част на дисплея кадето има едно като лентов кабел ама многоооо широко и там се беше прекъснало и разлепило ... ще снимам щото май хич не се разбра от обяснението
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Оправено.... Благодарности на Сотир който ми продаде дисплея и на жичкаджийте от квартал Горубляне които ми запоиха копчето и изобщо разфасоваха ICS-са без много да му се плашат .... проблема беше някаква течност? окислила горната част на дисплея кадето има едно като лентов кабел ама многоооо широко и там се беше прекъснало и разлепило ... ще снимам щото май хич не се разбра от обяснението
Аз те разбрах напълно А ICS-a не е кой знае колко страшен , че да му се плашат хората
Аз те разбрах напълно А ICS-a не е кой знае колко страшен , че да му се плашат хората
Ами де да знам ... аз като го извадих и особено като отделих предната част от блока с касетофона и радиото и като видях кви са кабелаци и щуротии и колко е финно всичко направо ми се разтрепераха ръцете
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Ами де да знам ... аз като го извадих и особено като отделих предната част от блока с касетофона и радиото и като видях кви са кабелаци и щуротии и колко е финно всичко направо ми се разтрепераха ръцете
Здравейте, малко оффтопик, но като видях че става дума за дисплей реших да попитам,защото имам съшия проблем. Карам Alfa Romeo 147 и при мен дисплея се преебава от вибрации и дупки и става или бял или почва да подскача сичко.Отвреме на време работи, после спира... може да работи 1 месец без проблем после да се прецака..
Comment